Що ми можемо вам запропонувати

Готель «Джулія», розташований в одному з найкрасивіших куточків Севастополя – Козачій бухті – запрошує всіх гостей міста до своїх затишних номерів на узбережжі Чорного моря. «Джулія» — це чудова можливість провести відпочинок у Севастополі недорого та комфортно.

Що ми можемо вам запропонувати

Невеликий сімейний готель розмістився у тихому, дачному селищі «Сатурн», за два кроки від морського берега та «дикого» пляжу. Його власники – молода сім’я, яка гостинно зустрічає гостей та передбачила всі умови для того, щоб відпочинок у Севастополі пройшов на славу.

У готелі підготовлено двадцять затишних номерів різних категорій та місткості. На гостей чекає триразове харчування, можливе проведення розважальних програм для дітей та дорослих. На території є басейн з прісною водою, альтанка, мангал, стіл для тенісу.

Власники готелю постаралися зробити все, щоб вартість відпочинку в Криму була цілком демократичною, а сучасний сервіс, комфортні умови проживання залишили найприємніше враження. Для того, щоб відпочивальникам не доводилося готувати самостійно або витрачати гроші на кафе, тут пропонується триразове харчування – смачні страви домашньої кухні. Якщо вам потрібний недорогий, стильний, комфортабельний готель зняти номер варто саме в «Джулії».

Пам’ятки та розваги курорту
Готель розташувався буквально поряд із мальовничим берегом Чорного моря. Найближчий пляж – це кам’янисті скелі та чисте море, де відпочиваючі займаються дайвінгом та підводним плаванням. Вночі можна з ліхтарем ловити крабів, купатися під світлом місяця, розкласти багаття і зустріти надзвичайно гарний південний захід сонця.

Недалеко від готелю знаходиться перлина курорту — Блакитна бухта, де можна позасмагати на гальці, зістрибнути в море з скелі або покататися на водних мотоциклах. Своїм гостям, які віддають перевагу саме пляжному відпочинку на морі Севастополь приготував цілий калейдоскоп різноманітних місць. Це і дитячий пляж Омега, де із задоволенням хлюпаються малюки, і перламутрова Адміральська лагуна, і таємничі схили мису Фіолент – не перерахувати. Дістатися до них досить легко – на маршрутному таксі чи автомобілі.

Приїхавши сюди на відпочинок, ви отримаєте й чудову нагоду оглянути пам’ятки Криму – адже багато з них знаходяться саме у Севастополі. Так, неподалік готелю «Джулія» розташована найвідоміша археологічна пам’ятка півострова – стародавнє місто Херсонес. Поруч із готелем (за кілька хвилин ходьби) розміщується Музей 35-ї гвардійської берегової батареї – одне з найпопулярніших екскурсійних місць міста.

Любителі розваг можуть вирушити до найближчого торгового центру «Апельсин», за п’ять хвилин їзди від готелю. Тут є боулінг та більярд, 3D кінотеатр, модні магазини, супермаркет, ресторани та суші-бар. І, безумовно, ті, хто хоче «на повні груди» відчути, що таке Крим відпочинок пам’ятки Севастополя, неодмінно вирушають у центр міста. Загалом двадцять хвилин їзди – і перед вами Приморський та Історичний бульвари, набережна з Пам’ятником затопленим кораблям – легендарним символом міста, дельфінарій та знаменитий «акваріум», музеї, театри, виставкові зали.

І після всіх найцікавіших екскурсій так приємно повернутися в тихий мальовничий куточок Севастополя, де на вас чекають привітні господарі «Джулії». Недарма сюди прагнуть приїхати відпочити сім’єю, у компанії друзів, удвох, поодинці і залишають найкращі відгуки у «гостєвій книзі». Якщо ви плануєте провести відпочинок у Севастополі, на чудовому узбережжі Чорного моря – краще місце, ніж міні-готель «Джулія», знайти буде непросто. Приїжджайте – і переконайтесь у цьому самі!

Наверх